Book of Ra Magic

Book of Ra Magic

Book of Ra Magic is een variant op het beroemde boek spel van Novomatic met extra bonus symbolen bij een re-trigger in de Book feature. Het wordt gespeeld op vijf rollen met prijzen van links naar rechts op vijf winlijnen. Behalve de “BOEKEN”. Elke combinatie van drie of meer “BOEKEN” in beeld geeft prijs. Het “BOEK” symbool telt voor elk symbool.

Drie of meer “BOEKEN” in beeld geven tien free-games. Bij de start van deze feature verschijnt er een boek. Het boek bladert en stopt vervolgens willekeurig op één van de symbolen. Indien dit bonus symbool tijdens de feature verschijnt, klapt het uit in drie posities. Het bonus symbool geeft bovendien kris kras prijs (scatter).

Tijdens de feature kunnen ook extra free games worden gewonnen. Het boek verschijnt bij een re-trigger opnieuw en een volgend bonus symbool wordt gekozen uit de symbolen die nog niet als bonus symbool zijn geselecteerd. De “Magic” is compleet als alle bonus symbolen zijn geactiveerd! Er kunnen dan nog steeds extra re-triggers worden gewonnen.

Jackpot rollenspel (Inzet 400): 160.000+9BG.

Inzetten: 10, 20, 40, 60, 80, 100, 200 en 400
Meer informatie

Spelpakketten met dit spel

Hot Spot Multi 5

Hot Spot Multi 5

Bekijk Hot Spot Multi 5
Hot Spot Multi Lock N Win

Hot Spot Multi Lock N Win

Bekijk Hot Spot Multi Lock N Win