Print

video games: Book of Ra Magic

Maak hier uw keuze!

12 = Artikel 12 (horeca)
13 = Artikel 13 (centers)
 M = Meerspeler

12
13
M


BOOK OF RA MAGIC

Book of Ra Magic is een variant op het beroemde boek spel van Novomatic met extra bonus symbolen bij een re-trigger in de Book feature. Het wordt gespeeld op vijf rollen met prijzen van links naar rechts op vijf winlijnen. Behalve de “BOEKEN”. Elke combinatie van drie of meer “BOEKEN” in beeld geeft prijs. Het “BOEK” symbool telt voor elk symbool.

Drie of meer “BOEKEN” in beeld geven tien free-games. Bij de start van deze feature verschijnt er een boek. Het boek bladert en stopt vervolgens willekeurig op één van de symbolen. Indien dit bonus symbool tijdens de feature verschijnt, klapt het uit in drie posities. Het bonus symbool geeft bovendien kris kras prijs (scatter).

Tijdens de feature kunnen ook extra free games worden gewonnen. Het boek verschijnt bij een re-trigger opnieuw en een volgend bonus symbool wordt gekozen uit de symbolen die nog niet als bonus symbool zijn geselecteerd. De “Magic” is compleet als alle bonus symbolen zijn geactiveerd! Er kunnen dan nog steeds extra re-triggers worden gewonnen.

Jackpot rollenspel (Inzet 400): 160.000+9BG.

Inzetten: 10, 20, 40, 60, 80, 100, 200 en 400

Screenshots

Book of Ra Magic Book of Ra Magic
Geschikt voor art:
icon_art13

13 = Artikel 13 (centers)